仁木 偉

Isamu Niki(料理長)
辻調理師専門学校卒業
京都吉兆にて日本料理の神髄に触れながら精練を重ね、その後、祇園 山地陽介にてフレンチシェフ・ソムリエとしても活躍。さらに料理人としての知見を広げるために、スペインのガリシアでミシュラン星付きレストラン"A tafona"、さらにバスクでは「世界のベストレストラン50」で6位の"Asador Etxebarri"と行脚・修行を行い、2020年夏に帰国。

Isamu Niki mastered Japanese traditional cuisine at Kyoto Kitcho. In addition, he trained in Spain at "A Tafone" in Galicia and "Asador Etxebarri" in Basque, and returned to Japan in the summer of 2020. Became the chef of "Loop"

倉富 宗

Takashi Kuratomi(総支配人・ソムリエ)
フランス国立トゥールーズホテル 料理専門学校卒業
France“La Terrasse”でキャリアをスタートし、“Benoir TOKYO”, “Monolith(支配人)”, “Thierry marx”とキャリアを重ねる。

Graduated from Toulouse Hotel Culinary College, France. Takashi Kuratomi started his career in France "La Terrasse" and continued his career with "Benoir TOKYO", "Monolith (manager)" and "Thierry marx". Became the general manager of "Loop", sommelier